سلام! من اسکات آلن و نويسندهي کتاب لاما يونايتد هستم. وقتي جوانتر بودم ميخواستم يک فوتباليست شوم، بعدها دوست داشتم در مسابقات بوکس شرکت کنم، بعدترها دلم ميخواست دلقک شوم و بعدترترها هم ميخواستم کارتونيست باشم و يکزماني هم کشتهمردهي راننده تاکسي شدن بودم! بزرگتر که شدم، در ?? سالگي شروع کردم به نوشتن دربارهي فوتبال و با يک برنامهي راديويي هم همکاري کردم. سه مقاله هم براي يک رومهي غيررسمي يک مدرسه نوشتم که حسابي به دردسر افتادم.
عاشق غذاهاي تايلندي هستم و کيکهاي مادرم؛ البته نه باهم!دو تا کتاب موردعلاقه دارم. راهنماي کهکشان براي هيچهايکرها و جزيرهي گنج! کتاب رهنماي کهکشان براي هيچهايکرها خيلي خيلي بانمک و احمقانه است و جزيرهي گنج هم داستان هاي دريايي است! از اين بهتري ديگر چه ميخواهيد؟! يادم رفت بگويم عاشق چوبشور هم هستم! شايد از چوبشور خوردن زيادي است که اينقدر بانمک شدهام!
اگر يازدهتا لاما از روي حواسپرتي خاکستر خفنترين بازيکن فوتبال دنيا را بخورند چه ميشود؟ معلوم است ديگر! اين يازده لاما تبديل ميشوند به يک تيم فوتبال که هيچ تيمي حريفش نيست! تيم فوتبال لاما يونايتد با تلاشهاي مربي يازدهسالهشان، تيم و دوست عجيبوغريبش، کايرو و برندهي اسکاتلندي جام جهاني، مک کلاود، ميروند براي يک مسابقهي مهم و م؛ اما کي دلش ميخواهد به يک مشت لاماي خنگ ببازد؟ هيشکي! تيمهاي رقيب دست به هر کاري ميزنند تا اما يونايتد را از ميدان به درکنند. پاي کاپ طلا که وسط باشد فوتبال هم براي خودش پر است از اينجور بدجنسيها.
اين کتاب بسيار بامزه و خندهدار است. حتي اگر فوتبالي هم نباشيد عاشقش ميشويد. بعضي جاها هست که حتي ممکن است بلند قهقهه بزنيد! فقط تصور کنيد قيافه تيمهاي حريف وقتي ميبينند بايد با يازدهتا لاماي چهارپا توي يک زمين فوتبال بازي کنند جوري است! تصويرگريهاي کتاب هم حرف ندارند. اين کتاب براي پسرهايي که خيال ميکنند از کتاب خواندن خوششان نميآيد و دخترهايي که خيال ميکنند از فوتبال خوششان نميآيد و هرکسي که فکر ميکند لاماها بامزهاند، ضروري است!
حتي اگر از فوتبال چيز زيادي ندانيد و برخي قسمتها را درجا متوجه نشويد بازهم مطالعهي اين کتاب حوصلهتان را سرهايش ميآورد. بچههاي ? تا ? سال حسابي با اين کتاب کيف ميکنند و بايد گفت که از کتابهايي مثل خاطرات يک بچهي چلمن و مجموعه کتابهاي تايم گيتس تأثير تربيتي بهتري روي بچهها دارد.
مجموعه کتابهاي لامايونايتد با ترجمهي محمدحسين واقف از انتشارات هوپا منتشرشده است.
https://www.cavack.com/Item/26770
درباره این سایت